Tusfürdők (3x110ml)

5.990 Ft

Klasszikusok együtt. Szamovár; Hidegzuhany; Castro!

Régebbi vásárlóink, akik ismerik és kipróbálták tusfürdőinket tudhatják, ahogy minden más termékünknél, így itt is szempont volt, hogy tökéletes elegye legyen a natúr összetevőknek és a manufakturális előállításnak ez a termékcsalád.

 

Készleten

A termékek kézzel és manufakturális környezetben készülnek. Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére. Vigyázz, hogy a szemedbe ne kerüljön, mert lúgos hatása miatt csípheti a szemed!

Illatpreferenciák.
Szamovár: a benne lévő növényi kivonatok, a kakukkfű fertőtlenítő-, és a körömvirág  jótékony hatása keveredik a fehér tea különböző fajtáinak gyümölcsös, édes illatával.
Hidegzuhany: Az illóolaj kombináció és a mentolkristály egymást erősítve hűsít, a shea – és mangó vaj pedig ápoló és hidratáló hatását nyújtja.
A benne lévő 100%-os tisztaságú természetes illóolajok, többek között az eukaliptusz, külön-külön is erős fertőtlenítő hatásúak, védhetik és maximálisan frissítik a bőrödet.
Castro: A magas adagban felhasznált shea vaj és a többi természetes összetevő ápolja és hidratálja a bőröd és emellett enyhítheti a bőrszárazság, allergia vagy bőrgyulladás kellemetlen tüneteit. Füstös, fás, dohánylevélre emlékeztetető illattal.

A termék natúr kozmetikum, emiatt kevés felületaktív hatóanyagot tartalmaz, ezért, ha kedveled a habzást, szivaccsal vagy fürdőrózsával használd!

Az ár 3x110ml-es natúr tusfürdőre vonatkozik.
Megjegyzésben írd meg, ha nem három különbözőt szeretnél rendelni és azt is, hogy melyikből mennyit – a háromdarabos kereten belül.

 

 

Cikkszám: tusfurdok_3x110 Kategóriák: ,