Tusfürdők (2x110ml)

5 590 Ft

Klasszikusok új kiszerelésben. Szamovár; Hidegzuhany; Castro!

Régebbi vásárlóink már ismerhetik és tudhatják, akik próbálták tusfürdőinket, ahogy minden más termékünknél, itt is szempont volt, hogy tökéletes elegye legyen a natúr összetevőknek és a manufakturális előállításnak ezek a termékek.

Megrendeléskor a Megjegyzés rovatban tüntesd fel, melyik két darabot szeretnéd megrendelni!

 

2 készleten

A termékek kézzel és manufakturális környezetben készülnek. Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére. Vigyázz, hogy a szemedbe ne kerüljön, mert lúgos hatása miatt csípheti a szemed!

Illatpreferenciák.
Szamovár: a benne lévő növényi kivonatok, a kakukkfű fertőtlenítő-, és a körömvirág  jótékony hatása keveredik a fehér tea különböző fajtáinak gyümölcsös, édes illatával.
Hidegzuhany: Az illóolaj kombináció és a mentolkristály egymást erősítve hűsít, a shea – és mangó vaj pedig ápoló és hidratáló hatását nyújtja.
A benne lévő 100%-os tisztaságú természetes illóolajok, többek között az eukaliptusz, külön-külön is erős fertőtlenítő hatásúak, védhetik és maximálisan frissítik a bőrödet.
Castro: A magas adagban felhasznált shea vaj és a többi természetes összetevő  ápolja és hidratálja a bőröd és emellett enyhítheti a bőrszárazság, allergia vagy bőrgyulladás kellemetlen tüneteit. Füstös, fás, dohánylevélre emlékeztetető.

A termékek kézzel és manufakturális környezetben készülnek. Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére. A termék natúr kozmetikum, emiatt kevés felületaktív hatóanyagot tartalmaz, ezért, ha kedveled a habzást, szivaccsal vagy fürdőrózsával használd!

Az ár 2x110ml-es natúr tusfürdőre vonatkozik, melyet egy újrahasznosítható vászonzsákba csomagolunk.