TÖKI Zacsi

TÖKI Zacsi

4 990 Ft

Egy olyan szagsemlegesítő és fertőtlenítő termékcsaládot állítottunk össze, amit minden olyan férfinak ajánlunk, akinek az intim higiénia bármit is jelent.
Reméljük sokan vagytok, akik számára ez fontos és most itt a megoldás: a TÖKI elhozza neked a frissességet és ápolást. Egész nap meg sem állsz? Munka, edzés, hosszú éjszakák? Nyűgözd le a partnered és te is jobban érzed majd magad a bőrödben. Mostantól nincs kifogás, mi is jó illatúak és ápoltak lehetünk ott lent is, egész nap. Ráadásul a termékeink natúr alapanyagokkal, hazai manufaktúrában készülnek, káros anyagoktól mentesen. Mindenre figyelünk!

Szexuális segédeszközként és síkosításra nem használható!

Figyelem: Összetevőkkel szemben egyéni érzékenység kialakulhat. Amennyiben irritációt érzel az adott helyen, hideg, bő vizzel mosd le.

Amennyiben ezt az összeállítást választod, akkor 990 HUF kiszállítási díjat adunk a megrendelésedhez, viszont, ha bámilyen Szakállasemberterméket is a kosárba teszel mellé, akkor a kiszállítás továbbra is ingyenes!

Mindig nálad lehet, kis helyen elfér, utazáshoz és napközbeni légyotthoz is kíváló.

A csomag tartalma:
TÖKI intim ápoló és hűsítő krém. Használd fürdés után, tisztára törölt intim részekre, de még a tasakra is. Vigyázz, ha borotválod a genitáliák környékét, a hajszálvékony sérüléseken csípő érzést tapasztalhatsz, amely a pórusok összehúzódása miatt lehet.
Összetevők.
Sheavaj: mélységében táplálja és hidratálja a bőrt; cink-oxid: antibakteriális, gombaölő és fertőtlenítő hatású: meggátolja a gombák fejlődését és a baktériumok szaporodását a bőrön ; mentol:  hűsítő és frissítő hatású; illat: sárgadinnye-uborka.
+ mikróbaellenes hatású természetes anyagok keveréke, amelyek hatékonyan lépnek fel a kellemetlen szagokkal szemben
+ tartósítószer mentes krém /egy emolliens ( glyceryl caprylat) és a fenil-alkohol kombinációja széles spektrumú antimikrobás hatást biztosít/

TÖKI intim törlőkendő. Ezzel a speciális antibakteriális kendővel a comb közötti lágy részeket élénkítő, ugyanakkor antibakteriális hatással ápolhatod. Hidratál és a kellemetlen szagokat blokkolja. Hasznos társ, ha napközben csak egy felfrissülésre vágysz, de gyors megoldás, ha nincs lehetőséged tisztálkodni utazás vagy ad hoc helyzetekben. Elsősroban tisztálkodásra alkalmas.
Összetevők.
Alkoholmentes; Parabénmentes; Klór – és formaldehid mentes; Bőrsemleges pH.

Megrendeléskor egy 20 grammos natúr fertőtlenítő krémet és egy 10 darabos antibakteriális törlőkendőt csomagolunk.

 

Vissza