Tabak Kombó

9 390 Ft

Férfias, “földes – füstös” illat 3as találkozása egy szakállolaj, egy arctej és egy tusfürdő formájában.

Természetes illóolaj 100%-os tisztaságú, minőségi és hozzáadott illatanyag-mentes termékek.

Most ez a tabak összeállítás együtt 20 % kedvezménnyel kapható!

 

 

3 készleten

A Fidel szakállolajunk, amely egyesíti a tökéletes összetevőket és a hosszú órákon át tartó illatos szakáll érzését, tehát mindent, ami a szakáll maximális ápolásához kell az benne van ebben a termékünkben.
Makadámia és argán organikus olajak ápoló tulajdonságait ötvözi a brokkoli olaj jótékony hatásával.

Ami pedig az ékszer a koronán az a dohánylevél illatolaj. Némileg férfiasá teszi ezt a csodás szakállápolószerünknek az illatát, de azt mindenképpen kijelenthetjük: parfüm helyett is megállja a helyét.

A termék kiszerelési egysége 20ml és a készítéstől számított 2 évig őrzi meg a minőségét.

Most megtaláltuk hozzá a tökéletes párt: a Föld és JégFidel szakállolajunk méltán közönségkedvenc illatalapjára készült, hogy ezt a fantasztikus arckrémet (arctej napi használatra, de szakállnövesztéskor bőrcsillapító is lehet) akár kiegészítő, akár együttes napi használatra is ajánljuk.

A termék kiszerelési egysége 30ml és a készítéstől számított 1 évig őrzi meg a minőségét.

Kiegészítő illat tartomány, kihagyhatatlan!
A Borbély & Bár Tonikunknál szerettük volna a nagyapáink, apáink frissen borotvált vagy a borbélynál frissen végzett, utána egy kiskocsmában hozzákeveredő füstös illatot tükröző terméket letenni a képzeletbeli pipere asztalokra.

Egy olyan terméket alkottunk, amelynek összetevői magas minőséget képviselnek ezért alkalmazói az arcbőrüknek és a szakálluknak is kedvezni tudnak használatával.

Apáink brut – denim illatkreációjában kapható, megrendelés esetén egy darab 50ml-es üvegben, csöpögtető adagolóval ellátott termék a készítéstől számított 1 évig őrzi meg a minőségét.

A kombináció tartalma: egy darab 20ml-es szakállolaj, egy darab 30ml-es arctej és egy 50ml-es üveg arctonik, mind teljes kiszerelésű termékek.