Tabak kombó

8 590 Ft 7 730 Ft

Férfias, “földes” illat találkozása a hűsítő mentollal.

Természetes illóolaj 100%-os tisztaságú, minőségi és hozzáadott illatanyag-mentes termékek.

Most együtt 20 % kedvezménnyel kapható.

Sőt, a csomag része egy natúr tusfürdőnk, a Castro Klasszik, ami illatjegyeiben a Fidel “családot” tökéletesen kiegészíti.

 

4 készleten

A Fidel szakállolajunk, amely egyesíti a tökéletes összetevőket és a hosszú órákon át tartó illatos szakáll érzését, tehát mindent, ami a szakáll maximális ápolásához kell az benne van ebben a termékünkben.
Makadámia és argán organikus olajak ápoló tulajdonságait ötvözi a brokkoli olaj jótékony hatásával.

Ami pedig az ékszer a koronán az a dohánylevél illatolaj. Némileg férfiasá teszi ezt a csodás szakállápolószerünknek az illatát, de azt mindenképpen kijelenthetjük: parfüm helyett is megállja a helyét.

A termék kiszerelési egysége 20ml és a készítéstől számított 2 évig őrzi meg a minőségét.

Most megtaláltuk hozzá a tökéletes párt: a Föld és JégFidel szakállolajunk méltán közönségkedvenc illatalapjára készült, hogy ezt a fantasztikus arckrémet (arctej napi használatra, de szakállnövesztéskor bőrcsillapító is lehet) akár kiegészítő, akár együttes napi használatra is ajánljuk.

A termék kiszerelési egysége 30ml és a készítéstől számított 1 évig őrzi meg a minőségét.

Castro Klasszik natúr tusfürdő (110ml): A magas adagban felhasznált shea vaj és a többi természetes összetevő  ápolja és hidratálja a bőröd és emellett enyhítheti a bőrszárazság, allergia vagy bőrgyulladás kellemetlen tüneteit. Füstös, fás, dohánylevélre emlékeztetető.