Akció!

Tabak Kombó

9.390 Ft 8.450 Ft

Férfias, “földes – füstös” illat 3as találkozása egy szakállolaj, egy arctej és egy tusfürdő formájában.

Természetes illóolaj 100%-os tisztaságú, minőségi és hozzáadott illatanyag-mentes termékek.

Most ez a tabak összeállítás együtt 20 % kedvezménnyel kapható!

 

 

Készleten

A Fidel szakállolajunk, amely egyesíti a tökéletes összetevőket és a hosszú órákon át tartó illatos szakáll érzését, tehát mindent, ami a szakáll maximális ápolásához kell az benne van ebben a termékünkben.
Makadámia és argán organikus olajak ápoló tulajdonságait ötvözi a brokkoli olaj jótékony hatásával.

Ami pedig az ékszer a koronán az a dohánylevél illatolaj. Némileg férfiasá teszi ezt a csodás szakállápolószerünknek az illatát, de azt mindenképpen kijelenthetjük: parfüm helyett is megállja a helyét.

A termék kiszerelési egysége 20ml és a készítéstől számított 2 évig őrzi meg a minőségét.

Most megtaláltuk hozzá a tökéletes párt: a Föld és JégFidel szakállolajunk méltán közönségkedvenc illatalapjára készült, hogy ezt a fantasztikus arckrémet (arctej napi használatra, de szakállnövesztéskor bőrcsillapító is lehet) akár kiegészítő, akár együttes napi használatra is ajánljuk.

A termék kiszerelési egysége 30ml és a készítéstől számított 1 évig őrzi meg a minőségét.

Kiegészítő illat tartomány, kihagyhatatlan a teljes testápoláshoz!
A harmadik termék a csomagban a szintén férfias – tabak illatban pompázik és a teljes testet ápoló, önmagában nem habzó (aki szereti, hogyha habzik az hálós vagy klasszikus fürdőszivaccsal használja) Castro tusfürdő. Így az egész testünket azonos illattartományú kozmetikumokkal tudjuk kényeztetni.

A kombináció tartalma: egy darab 20ml-es szakállolaj, egy darab 30ml-es arctej és egy 110ml-es natúr tusfürdő, mind teljes kiszerelésű termékek.

Cikkszám: tabak_kombo Kategória: