Narancsvidék

4.790 Ft

Amikor a szakálladat ápolod, mi gondoltunk a bőrödre is.

A vásárlói visszajelzések alapján nagy népszerűségnek örvendő termékünket végre be tudtuk nektek palackozni úgy, ahogy mi szerettük volna. Tökéletes minőségben, teljesen natúr összetevőkkel készítve.

Elsődleges illóolaja a Bergamott, egész pontosan – bergamottnarancs – Citrus bergamia, melynek héjából kisajtolt zöldessárga, citromillatú, illóolaj-tartalmú olaj. (leginkább az olaszországi Reggio környékéről származik)
Amitől igazán érdekes, hogy más citrusolajokhoz képest összetettebb illattal, virágos és kesernyés jegyekkel rendelkezik.

A legillékonyabb illóolajok közé tartozik, könnyű, friss az illata emellett élénkítő és tisztító hatással lehet a bőrre.
Segítség lehet a zsíros bőrre, kiegyensúlyozza a faggyúkiválasztást, nyugtató, csillapító hatása is előfordulhat.

Illatdominancia.
A VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben Édes narancs olaj (Aurantii dulcis aetheroleum) néven hivatalos.
Frissítő hatása kiválóan oldja a szorongást, stresszt, és eloszlatja a rossz közérzetet, használatával a nyugtató, antibakteriális, és bőrápoló hatását is jótékonyan fejtheti ki.
Gyulladáscsökkentő, fertőzésgátló jellege mellett, bőrnyugtatásra is használják, továbbá a narancs tele van antioxidánssal: karotinnal, és flavonoidokkal.

Természetes narancs illóolaj 100%-os tisztaságú, minőségi és hozzáadott illatanyag-mentes termék.
A vivőolajnak használt természetes mandulaolaj tápláló és védő olaj, mely ideális az irritált és kiszáradt bőr regenerálására.

Megrendeléskor a képen látható terméket csomagoljuk és ha nem teszel be egyéb terméket a virtuális kosaradba, 
akkor kiszállítási díj adódik a végösszeghez.
A kiszállítási díjat nem kell fizetni, ha 3 db terméket rendelsz akár Szakállasember, akár a Töki kínálatból.
Cikkszám: narancsvidek Kategória: