MPK Kézkrém

5.990 Ft

M – Mangó 
P – Papaya
K –
Kókusz
Igen, a tavaly ősz – téli szezonban készített Kézkrémünk egy új, sokkal komplexebb illattal és fantasztikus összetevőkből álló verzióval tér vissza.

A Kézkrémünk igazi újdonság és hiánypótló a férfi szépségápolás terén: erősen igénybe vett kézbőrnek fejlesztve, teljesen natúr, vegán termék, mely a mangóvaj, papaya velő és a BIO kókusz bőrnyugtató és hidratáló tudását ötvözi.

Mangóvaj.
A mangó Földünk egyik legmagasabb olajtartalmú gyümölcse, összetétele nagyban hasonlít a shea vajhoz vagy a kakaóvajhoz. Jelentős mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, vitaminokat, valamint esszenciális zsírsavakat. A mangóvaj a shea vajnál gyorsabban felszívódik, hidratálja a bőrt és jelentősen lassítja kiszáradását. Ezen felül bőrnyugtató hatású, így megelőzheti az irritált bőr kipirosodását, sebesedését.

Papaya.
A papaya a bőrünket is egészségesebbé és fiatalosabbá teheti. A bőr egyéb sérüléseit a papaya C-vitamin és likopin tartalma megvédheti és segíthet gyorsítani a gyógyulási időszakot. Ezeken felül a gyulladások, különböző fizikai sérülések enyhítéséhez is hozzájárulhat.

Kókusz.
A kókusz olaja nagyon hatékony, mivel antioxidáns hatású, így segít védeni a sejteket. A száraz és az erősen igénybevett bőr kezelésében is eredményes lehet.

Készleten

Megrendeléskor a képen látható terméket csomagoljuk (60 grammos kiszerelés) és ha nem teszel be egyéb terméket a virtuális kosaradba, akkor kiszállítási díj adódik a végösszeghez.
A kiszállítási díjat nem kell fizetni, ha 3 db terméket rendelsz akár Szakállasember, akár a Töki kínálatból.
Cikkszám: MPK_Kézkrém Kategóriák: ,