Kézkrém (mangóvajjal és kendermagolajjal)

5.490 Ft

Készítettünk már promóciós jelleggel kézkrémet, de ilyet még soha!

Szerintünk minden benne van, amit az igénybevett kéz bőrének, naponta többször is akár, meg kell adni.

Kendermagolaj és mangóvaj tökéletes találkozása, melyek egyaránt tehetik puhává és kellően hidratálttá a kezünk bőrét.
(a pandémia időszakában a kézmosás amúgy is sokkal sűrűbben javallott, mint normál esetben, így ezzel is segíthetünk kézfejünk bőrének megvédésében)

Készleten

A kézkrémünk tulajdonságai az összetevők szempontjából.

Kendermagolaj.
Az olaj a kannabisz növény magjából származik. Az olajat kendermagok préselésével állítják elő. A kenderolaj megakadályozza a bőr kiszáradását, és fenntarthatja az egészséges nedvesség egyensúlyát. A kendermagolaj hasznosnak bizonyulhat a bőr irritáló állapotainak enyhítésére. Mindemellett bőrpuhító és bőrkondicionáló hatása van. A kendermagolaj esszenciális zsírsavakban gazdag és a tévhitekkel ellentétben a kendermag, így az olaja sem tartalmazza a kábító hatású delta-D-tetrahidro-kannabinolt (=THC).

Mangóvaj.
A mangó Földünk egyik legmagasabb olajtartalmú gyümölcse, összetétele nagyban hasonlít a shea vajhoz vagy a kakaóvajhoz. Jelentős mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, vitaminokat, valamint esszenciális zsírsavakat. A mangóvaj a shea vajnál gyorsabban felszívódik, hidratálja a bőrt és jelentősen lassítja kiszáradását. Ezen felül bőrnyugtató hatású, így megelőzheti az irritált bőr kipirosodását, sebesedését.

Urea.
Rögzíti a nedvességet, miközben puhává varázsolja a bőrt. Segít vonzani és megtartani a nedvességet.

Megrendeléskor egy darab 60 grammos tégelyt teszünk a csomagba.

Cikkszám: kezkrem Kategória: