GENT KLUB ROYAL Arctonik

3 990 Ft

Arcfrissítő, ápoló és – after shave

Amikor elővettük egy régebbi projektünk nevét (Gent Klub), akkor szerettük volna annak minden exkluzivitását és egyediségét tükröző terméket letenni a képzeletbeli pipere asztalokra.

Egy olyan terméket alkottunk, amelynek összetevői magas minőséget képviselnek ezért alkalmazói az arcbőrüknek és a szakálluknak is kedvezni tudnak használatával.

2 készleten

A termék fő alkotóelemei: termálvizes bázis és hialuronsav, amely a szervezet egyik természetes építőeleme, és a testet behálózó szövetekben mindenütt megtalálható.

Arcod frissítésére, borotválkozás után (akár az egész arcfelületen, akár kontúr vágás után) egyaránt tökéletes megoldás lehet: napi használatra alkalmas, kiválóan helyettesítheti az alkoholos alapú after shaveket, mindamellett, hogy nem szárítja ki bőrödet, még kellemes gyümölcsös illata van.

Az alkotóelemekről.
A hialuronsav úgy viselkedik, mint egy nagy szivacs, ami hatalmas mennyiségű vizet képes megkötni a bőrödben. Hatékonyan hidratálja a bőrödet, kismítja a mimikai ráncokat és javitja a bőröd textúráját.
Aloe gél: az aloe vera gél nagyon erős hidratáló, összehúzó és gyulladásgátló hatású. Tápláló, bőrhegesítő, regeneráló, serkenti a bőr gyógyulását és javítja a mikrokeringést. Csillapító, nyugtató, mérsékeli a bőrirritációkat. Serkenti a kollagénképződést. Alkalmas minden típusú bőrre, legyen az érzékeny, irritált, sérült.
Termál víz: különböző ásványi anyagokat tartalmaz egyedülálló összetételben. Ezek az ásványok a bőrön át szívódnak fel és fejtik ki a szervezetre gyakorolt jótékony hatásukat.

Körte és füge vegyes illatkreációjában kapható, megrendelés esetén egy darab 50ml-es üvegben, csöpögtető adagolóval ellátott terméket postázunk.