Gélolaj – Repülő Cirkusz kiadás

4.390 Ft

Egy úttörő termék a hazai férfi arcápolásban!

Mind szakállasnak, borostásnak, de még a frissen borotváltaknak is opció lehet ez a gél állagú és BIO kókuszolajjal készített termékünk, amelyet mindazoknak ajánlunk, akiknek a szakállolaj a felületre történő felvitelével vagy a nehezen kezelhetőségével kapcsolatban lettek volna nehézségeik.

Első változatát a Repülő Cirkusz szakállolajunk kiadásának szánjuk.

Készleten

Gyengéd ápolás és védelem BIO kókuszolajjal készített gélben. Egyszerűbb és kezelhetőbb felvitel, akár borostára, de még frissen borotvált arcfelületre is.

Nagyon könnyű és selymes szerkezetű, különösen kellemes érzetet kelt a bőrön, javítja a hatóanyagok bőrbeszívódását, nem tömití el a pórusokat, nem képez zsíros réteget a bőr felületén.

Nem lesz tőle “nehéz” a szőrzet, kellemesen szellőzik a bőrfelület is, nem telíti a pólusokat sem, sőt: a Gélolaj hidratálja és bársonyossá teszi a bőrt, mindezt a már megszokott minőségű kókusz illattal.

Nem utolsó sorban táplálja a bőrt, lassítja a kiszáradás folyamatát, nyugtatja azt. Táplálja és kisimítja a szőrszálakat, védi a környezeti tényezők káros hatásától.

A termék 30ml-es airless flakonban rendelhető, a fenti ár egy darabra értendő. Az ár nem tartalmazza a szállítási díjat.

Cikkszám: gelolaj_rc_kiadas Kategóriák: ,