Gélolaj – Limonádé Joe Spagetti Western kiadás

4 390 Ft

Egy úttörő termék a hazai férfi arcápolásban már a második illat variációban!

Mind szakállasnak, borostásnak, de még a frissen borotváltaknak is opció lehet ez a gél állagú és BIO olajjal készített termékünk, amelyet mindazoknak ajánlunk, akiknek a szakállolaj a felületre történő felvitelével vagy a nehezen kezelhetőségével kapcsolatban lettek volna nehézségeik.

Első változata a Repülő Cirkusz szakállolajunk kiadása volt.

Most itt van az új kiadás, a törzsvásárlóink elsöprő szavazatának is köszönhetően!

Spagetti Western kiadás? Igen, mert az olasz ételek és az életérzés is (szerintünk) visszaköszön ebben a bazsalikommal bolondított, de a Limonádé Joe szakállolajunk citrusos illatát is megőrző speciális Gélolajban. Aki pedig mozi függő, ahogy mi is, tudhatja, hogy mit is hozott a filmtörténelemben ez az irányzat és miért köthető Olaszországhoz oly nagyon.
Itt lehet utána olvasni: https://hu.wikipedia.org/wiki/Spagettiwestern

 

3 készleten

Gyengéd ápolás és védelem BIO olajjal készített gélben. Egyszerűbb és kezelhetőbb felvitel, akár borostára, de még frissen borotvált arcfelületre is.

Nagyon könnyű és selymes szerkezetű, különösen kellemes érzetet kelt a bőrön, javítja a hatóanyagok bőrbeszívódását, nem tömití el a pórusokat, nem képez zsíros réteget a bőr felületén.

Nem lesz tőle “nehéz” a szőrzet, kellemesen szellőzik a bőrfelület is, nem telíti a pórusokat sem, sőt: a Gélolaj hidratálja és bársonyossá teszi a bőrt, mindezt a már megszokott minőségű kókusz illattal.

Nem utolsó sorban táplálja a bőrt, lassítja a kiszáradás folyamatát, nyugtatja azt. Táplálja és kisimítja a szőrszálakat, védi a környezeti tényezők káros hatásától.

A termék 30ml-es airless flakonban rendelhető, a fenti ár egy darabra értendő.