Felhő 2.1

4.790 Ft

Újrakiadás, de egy teljesen új termék is egyben.

Volt egy Felhő arctisztító habunk, amit sajnos meg kellett szüntetnünk az alapanyagok és a kiszerelési egységek beszerzésének drasztikus változása miatt.

Most egy olyan terméket alkottunk – arctisztító és borotvahab -, amelynek összetevői magas minőséget képviselnek ezért alkalmazói az arcbőrüknek és a szakálluknak is kedvezni tudnak használatával. Vagy – aki megválna arca ékességétől – napi szintű és kontúr borotváláshoz is!

Készleten

A termék fő alkotóelemei: a felhasznált termálvíz (gyógyvíz) ásványi sókban és nemes gázokban gazdag hévíz, mely 62C-os hőmérséklettel tör a felszínre
vagy a hársfavirág víz, ami egy bőrnyugtató virágvíz, mely jótékony hatással van az érzékeny vagy irritált bőrre, simábbá teszi az arcbőrt.

Akár arcod frissítésére, mosására az egész arcfelületen tökéletes megoldás lehet: napi használatra alkalmas, hidratálhat, nyugtathatja az irritált, gyulladt bőrt és nem szárítja ki azt.
De, ami igazán különlegesé teszi ezt a kettő az egyben terméket az a borotvahab “funkciója”! Csodás illatú, kemény hab, ami reméljük minden igényes és borotvahabot használó férfi fürdőszoba polcán helyet kap.

Az alkotóelemekről.
– allantoin: hegesítő, nyugtató és szerkezetjavító, elismert bőrvédő hatású,
– niacinamid: B3 vitamin elősegíti a bőr felületének megújítását és helyreállítását,
– szkvalén: serkenti a bőr természetes regenerálódó képességét, táplálja és hidratálja a bőrszöveteket

Megrendeléskor a képen látható terméket csomagoljuk és ha nem teszel be egyéb terméket a virtuális kosaradba, 
akkor kiszállítási díj adódik a végösszeghez.
A kiszállítási díjat nem kell fizetni, ha 3 db terméket rendelsz akár Szakállasember, akár a Töki kínálatból.
Cikkszám: felho-2-1 Kategória: