Édes Amadeus – dobozos kiadás

5.990 Ft

“Rock me, rock me, rock me, rock meRock me, AmadeusDo it, do it
Rock me all the time to the top”
Szólt a híres Falco sláger és tényleg, amikor jópár évvel ezelőtt elkészítettük az Amadeus szakállolajunkat, a szalonokban még a recepciós hölgyek is használták a hajukra, mert olyan fényessé, selymessé vált tőle a hajuk. A mandula édes-keserű ízéről ismert dió. A mandulaolaj 100%-ban természetes növényi olaj, amelyet a mandula hideg sajtolásával nyernek. Elsősorban a mandulaolaj a száraz és sérült hajnak tehet jót, de a szakállon is kifejtheti csodás hatását.
Most pedig csavartunk egyet a képleten és tettünk hozzá egy olyan gyógynövényt, amit már az észak – amerikai indiánok is szívesen használtak: a varázsmogyorót. Jó tudni, hogy a varázsmogyoró kérgéből, illetve leveléből készült kivonat tanninokban, flavonoidokban és aromás olajokban nagyon gazdag. Kiváló lehet még, ha szakállunk kontúrvágása közben hajszálvékony sérüléseket vágunk arcbőrünkön, mert a borotválkozás utáni kellemetlen tünetek, viszketés és égő érzés ellen is hatásos lehet. A szőrzeten felszívódó varázsmogyoró felfrissítheti a bőrt, megelőzheti az esetleges apróbb sebek elfertőződését is.

Készleten

A termékek kézzel és manufakturális környezetben készülnek.

Az illóolajok és vivőolajok keveredése a termékben opálosodást okozhat.

A termék kizárólag külsőleg használható és emberi fogyasztásra nem alkalmas!

Szakállhossztól függően a felhasználási mennyiség 5-7 csepp (egy pipetta).

Megrendeléskor a képen látható terméket csomagoljuk (a csomag / ajánlat egy produktumnak minősül) és ha nem teszel be egyéb készítményt a virtuális kosaradba, akkor kiszállítási díj adódik a végösszeghez.
A kiszállítási díjat nem kell fizetni, ha 3 db terméket rendelsz akár Szakállasember, akár a Töki kínálatból.
Kategória: