Kalmár testszappan

2.990 Ft

A kezdetektől tartó töretlen sikerének köszönhetően a szakállmosó tömbjeink (Beluga & Jack) és a TÖKI projektünk testszappanja után itt egy ultra limitált kiadású Szakállasember testszappan, a Kalmár.

Aki már próbálta a szintén csak limitált kiadásokban elkapható Kalmár szakállolajunk citromfű és gyömbér kombinációját az tudja mit kaphat ettől a természetes összetevőket tartalmazó szappantól, de aki most találkozik vele, azt is el fogja csábítani az illata.

Részletek lejjebb.

Készleten

Citromfű gyógynövényként és illóolajként.
Vírusölő tulajdonsága miatt is használatos a kozmetikai termékeknél vagy a gyógyászatban, de teája és illóolaja is ideg- és görcsoldó. Gyakran alkalmazzák fejfájás, álmatlanság, alvászavarok esetén is. Enyhíti az idegességet, így idegerősítőként kiváló gyógynövény.
Érdekesség: A karmelitavíz néven ismert „csodaszernek”, amit a svájci Paracelsus készített el elsőként, egyik fő hatóanyaga volt.
Gyömbér gyógynövényként és illóolajként.
Hatása a gyökerének illóolajában rejlik, ugyanis antioxidánsokat tartalmaz és még magnéziumot, kalciumot is, ami segíti a kollagén termelődést. A kollagénnek ugyanis fontos szerepe van a bőrszövet megújításában, mivel tisztítja és nyugtatja a bőrt, serkenti a vérkeringést.
Érdekesség: Kínában már Kr. e. több évszázaddal használták, Marco Polo is említi könyvében.
A termék kiszerelési egysége egy darab és 120 grammos a súlya.
Megrendeléskor a képen látható terméket csomagoljuk és ha nem teszel be egyéb terméket a virtuális kosaradba, 
akkor kiszállítási díj adódik a végösszeghez.
A kiszállítási díjat nem kell fizetni, ha 3 db terméket rendelsz akár Szakállasember, akár a Töki kínálatból.