BORBÉLY & BÁR Arcvíz

3.990 Ft

Arcfrissítő, ápoló és – after shave

Szerettük volna a nagyapáink, apáink frissen borotvált vagy a borbélynál frissen végzett, utána egy kiskocsmában hozzákeveredő füstös illatot tükröző terméket letenni a képzeletbeli pipere asztalokra.

Egy olyan terméket alkottunk, amelynek összetevői magas minőséget képviselnek ezért alkalmazói az arcbőrüknek és a szakálluknak is kedvezni tudnak használatával.

Készleten

A termék fő alkotóelemei: termálvizes bázis és hialuronsav, amely a szervezet egyik természetes építőeleme, és a testet behálózó szövetekben mindenütt megtalálható. Bioaktív összetevői csökkentik a borotválkozás okozta irritációt. Megnyugtatja az arcbőrt, friss, üde érzést hagy maga után.

Arcod frissítésére, borotválkozás után (akár az egész arcfelületen, akár kontúr vágás után) egyaránt tökéletes megoldás lehet: napi használatra alkalmas, kiválóan helyettesítheti az alkoholos alapú after shaveket, mindamellett, hogy nem szárítja ki bőrödet.

Az alkotóelemekről.
A hialuronsav úgy viselkedik, mint egy nagy szivacs, ami hatalmas mennyiségű vizet képes megkötni a bőrödben. Hatékonyan hidratálja a bőrödet, kismítja a mimikai ráncokat és javitja a bőröd textúráját.
Mentol: a menta illóolaj egyik alkotóeleme, intenzív és kellemes illatával erőteljes hűsítő és frissítő hatású.
Aloe gél: az aloe vera gél nagyon erős hidratáló, összehúzó és gyulladásgátló hatású. Tápláló, bőrhegesítő, regeneráló, serkenti a bőr gyógyulását és javítja a mikrokeringést. Csillapító, nyugtató, mérsékeli a bőrirritációkat. Serkenti a kollagénképződést. Alkalmas minden típusú bőrre, legyen az érzékeny, irritált, sérült.
Termál víz: különböző ásványi anyagokat tartalmaz egyedülálló összetételben. Ezek az ásványok a bőrön át szívódnak fel és fejtik ki a szervezetre gyakorolt jótékony hatásukat.

Denim illatkreációban kapható, megrendelés esetén egy darab 50ml-es üvegben, csöpögtető adagolóval ellátott terméket postázunk.

Cikkszám: borbely-bar-arctonik Kategória: