Bajuszkirály

Bajuszkirály

4 790 Ft

Nem csak bajuszra, formázni is kíváló, az illata pedig mennyei.

Ezt a waxot azoknak szánjuk, akik ügyelnek a formákra! Az igazi bajusz királyoknak, a szakáll kapitányoknak, akik nem restek megfelelő időt tölteni a tükör előtt, míg kialakítják arcuk ékességének tökéletes fazonját. Ebben maximálisan segítségükre lesz ez a kemény wax. Jó tartást biztosít, ugyanakkor prémium összetevőkkel láttuk el, amelyek nem csak ápolnak, de évszázadok óta vágyfokozó illatokként is számon tartottak. Az értékes argán olaj, shea vaj, mandulaolaj hatóanyagai eredményesen táplálják a szőrzetet, a tubarózsa, rozmaring pedig friss és virágos illatával igazán kellemes élménnyé varázsolja a wax viselését.

Hogyan használd? Miután alaposan megtisztítottad a szakáll és bajusz alatti bőrrészt, esetleg ápoló olajjal is kezelted, jöhet a formázás! A tégelyből – szakállhossztól függően – vegyél egy cseresznyemag méretű mennyiséget, oszlasd el az ujjadon, majd vidd fel a formázandó területre és alakítsd kedvedre szakállad, vagy bajuszod.
A wax általános hatása: A keményebb, szilárd állag tartást ad, de a szakállasember waxok azonban nem csupán a formáról gondoskodnak, hanem a szőrzet regenerálásáról, és ápolásáról is. Balzsamaink kókusz, sheavaj és méhviaszból készülnek, tiszta, növényi hatóanyagokkal, így a formázást ötvözheted az ápolással.

Kerüld a szembejutást! Összetevőkkel szembeni érzékenység kialakulhat.
A termék kizárólag külsőleg használható és emberi fogyasztásra nem alkalmas!

Súly:  30 gr +/- 10%