Alapkoncepció.

Mi is szakállasok vagyunk és érdekelt minket hogyan ápoljuk, illetve vigyázzunk rá, hiszen ez olyan, mint a haj, ugyanannyi törődést igényel. A mindennapi tisztálkodásban is a home-made, vagy manufakturálisan előállított termékeket szeretjük, amelyek készítésekor a kis üzem minden részletre odafigyel, hogy tökéletes terméket kaphassunk.
Ezt mi is fontosnak tartjuk a gyártás során. S nem utolsó sorban, ha ezeknek a termékeknek a szeretete illetve a használata másnak is örömet okoz, akkor az 100%-osan természetes, natúr alapanyagokat tartalmazzon!

Ars Poetica.

A Szakállasember egy 8 éves márka, mely idő alatt kis kollektívánk folyamatosan megtett mindent, hogy nem csak a hazai férfi szépségápolási trendekre legyen nyitott, hanem fejlesztésekben is élen járjon. Nem csupán az új divatra koncentrálunk, egyszerűen úgy gondoltuk, a szakáll öltöztet, sőt még ennél is több; a szakáll nem csak arcszőrzet, hanem ékszer. Azt hirdetjük: viseld úgy, mint egy drága órát, vagy a legértékesebb kiegészítődet, aminek Te vagy a gazdája. A hazai, manufakturális körülmények között előállított natúr szakállápoló család kifejlesztésén felül a testápolás és az arcápolás mellett a férfi intim higiénia termékek is bekerültek a portfóliónkba (TÖKI). Minden termékünk saját gyártásból és egyéni fejlesztési környezetben készül.

Rólunk írták

  • TÖKI cikk és mélyinterjú

  • Jani kipróbálta a TÖKI krémünket a Balázsék reggeli műsorában

  • Forbes

  • Manzardcafe .blog .hu

  • Index.hu

  • Magyart. blog. hu

PARTNEREK