Magyarország területére a kiszállítási díjaink a következőképpen alakulnak:
1 vagy 2 termék megrendelése esetén 1.990 HUF
1 kombó esetén is 1.990 HUF a kiszállítás
3 db termék esetén = ingyenes a kiszállítás.
Átutalásos vásárlási opció kiválasztásakor a visszaigazoló emailben megtalálhatóak az utaláshoz szükséges adatok és kérések.
A normál szállítási menet: adott napon történő rendeléseket éjfélig gyűjtjük.
Hétfőn a csütörtök, péntek, szombat és vasárnapi – kedden a hétfői, szerdán a keddi, csütörtökön pedig a szerdai megrendeléseket adjuk fel.
Másnap átadjuk a logisztikai partnerünknek, aki átadja aznap a csomagokat az MPL-nek (Magyar Posta Üzleti Csomagszállítò Divízió).
Ők reggeltől a “csomagos postásotok ” munkaidejében fogják kiszállítani a végpontra a rendelést.
Ez 72 óra a rendeléstől számítva, ami az utánvét és kiszállítás díját is magában foglalhatja.
Ebből a folyamatunkból az ünnepek, összevont “hosszú” hétvégék és a péntek, szombat, vasárnapi rendelések a kivételek.

A bankkártyás fizetés szabályai:
A bankkártyás fizetéseknél a Horváth és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság partnere az OTP SIMPLE PAY rendszere. A szakallasember.hu webáruházban bankkártyás fizetés a főoldalon megjelenített minden típusú bankkártyával lehetséges, azonban a kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat a rendszer csak abban az esetben fogadja el, ha azok használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. A Vevő a saját bankjától kérhet felvilágosítást, hogy kártyája felhasználható-e internetes vásárláshoz.
A bankkártyás fizetés Vevőink részére nem jelent többletköltséget, külön díj semmilyen formában nem kerül felszámításra.
A bankkártya adatainak megadása után a rendszer fizetési bizonylatot jelenít meg.

Amennyiben a Vevő tévesen hibás, a fizetendő összegnél magasabb összeget adott meg bankkártyás fizetése kezdeményezésénél, a túlfizetés tényét írásban, elektronikus vagy postai úton kell jeleznie a szakallasember.hu webáruház üzemeltetőjének, a Horváth és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság-nak. Az Horváth és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság a bejelentést követően 15 napon belül kivizsgálja az esetleges túlfizetést, és amennyiben jogosnak találja a Vevő követelését, kezdeményezi a túlfizetett összeg jóváírását. A vizsgálat eredményéről a Horváth és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság a Vevőt írásban értesíti.
Amennyiben a Vevő hibájából bankkártyájának adatait harmadik személy használja fel, az ennek következtében esetlegesen keletkező károkért az Horváth és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság nem vállal felelősséget.

Az OTP Mobil Kft. az internetes vásárlás és a mobilvásárlás területén rendelkezik kiterjedt szolgáltatás portfólióval. Termékei Simple márkanév alatt találhatók meg a piacon, jelenleg két fő szolgáltatást nyújtva.

SimplePay online fizetési megoldások
Online vásárlás során egyre több online kereskedő webáruházában választható bankkártyás fizetési opcióként a SimplePay egyszerű és biztonságos szolgáltatása. Internetes vásárlás során már megszokott módon, a SimplePay felületén fizethetik ki az online megvásárolni kívánt terméket vagy szolgáltatást a vásárlók.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva jut el a vásárló a termék vagy szolgáltatás megszerzéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva a online fizetési folyamat biztonságát.