Felhő – Micellás Arc – és Szakállápoló Hab

4.490 Ft

Forradalmi innováció a szakállápolásban (is).

A dús hab és a buborékok kíméletesebbek, mint bármilyen ápolószer, mert segítségükkel körkörös mozdulatokkal tudod mosni az arcod és ezáltal a sűrűbb textúrája magához köti a láthatatlan szennyeződéseket. 

Elfogyott

Részletek alább!

A dús hab és a buborékok kíméletesebbek, mint bármi más arc vagy szakállápoló, mert segítségükkel körkörös mozdulatokkal tudod mosni az arcod és ezáltal a sűrűbb textúrája magához köti a láthatatlan szennyeződéseket.

Az arcodnak is felüdülést hozhat: a közönséges csapvíz sokaknak a bőrét szárítja ellenben az arclemosó habok használatával ez elkerülhető, mert jól hidratálnak, így már az szakálltisztítás közben egyben ápolod is a bőröd.

Nyomj a kezedbe két, három pumpálásnyi adagot és a szakálladdal együtt az arcodat is jól mosd meg.

A zsíros területeket rendbe hozza, míg a száraz részeket puhává varázsolja.
Használatot követően a bőr felfrissül, tapintása lággyá és simává válik. Alkalmazható akár arcon és szemkörnyéki területeken is.

Pórustisztítás és a bőr frissítése.

Az arclemosó habok sokkal jobban tisztítják a pórusokat, mint bármilyen más arctisztító kozmetikum.
Mivel könnyen és maradéktalanul lemosható és ráadásul jól eltávolít minden fajta szennyeződést az arcról, a használatuk után a bőröd frissebb lesz. Akinek az arcbőrén hamar látszik a stressz, vagy a fáradság, annak különösen ajánlott az arctisztítóját arclemosó habra cserélni.

A zsíros területeket rendbe hozza, míg a száraz részeket puhává varázsolja. Használatot követően a bőr felfrissül, tapintása lággyá és simává válik. Alkalmazható akár arcon és szemkörnyéki területeken is.

A termék 200ml