Könnyű reggel

6.990 Ft

Ébredj! arctej (30ml): A hársfavirág-víz ragyogást és derűsséget kölcsönöz a bőrnek, különösen az arcbőrnek előnyös. Az érzékeny bőrhöz idomult, valóságos nyugtató, gyulladásgátló hatású. Tartalmaz még: panthenol vagy B5 provitamint, ami egy elismert nyugtató, szerkezetjavító és hidratáló hatású hatóanyag. Ösztönzi a felhámképződést, kisebb sebeket meggyógyít.

Azt gondoltuk, hogy ehhez a krém csodához tökéletesen passzol egy szintén natúr, minimális illattal ellátott, de hatását annál nagyobb mértékben kifejtő termékünk, a Felhő (Micellás Arc – és Szakállápoló Hab): A dús hab és a buborékok kíméletesebbek, mint bármi más arc vagy szakállápoló, mert segítségükkel körkörös mozdulatokkal tudod mosni az arcod és ezáltal a sűrűbb textúrája magához köti a láthatatlan szennyeződéseket.

Részletek alább!

Ébredj!

Vitaminokban és nyomelemekben gazdag, erőteljesen hidratáló, faggyúszabályzó, minden bőrtípusra alkalmas tisztító és összehúzó, gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal készítettük. Használd borotválkozás után vagy arctejként vékony rétegben.
A krém állagának köszönhetően még a borostás illetve rövid szakállal rendelkezőknek is javasoljuk, akár bemaszírozva a szőrzetbe is.

Alkoholmentes, színezékmentes és paraben-mentes formulája nagyon kíméletes a bőrhöz.

A termék kiszerelési egysége 30ml és a készítéstől számított 2 évig őrzi meg a minőségét.

Felhő.
Micellás Arc – és Szakállápoló Hab

Pórustisztítás és a bőr frissítése.

Az arclemosó habok sokkal jobban tisztítják a pórusokat, mint bármilyen más arctisztító kozmetikum.
Mivel könnyen és maradéktalanul lemosható és ráadásul jól eltávolít minden fajta szennyeződést az arcról, a használatuk után a bőröd frissebb lesz. Akinek az arcbőrén hamar látszik a stressz, vagy a fáradság, annak különösen ajánlott az arctisztítóját arclemosó habra cserélni.

A zsíros területeket rendbe hozza, míg a száraz részeket puhává varázsolja. Használatot követően a bőr felfrissül, tapintása lággyá és simává válik. Alkalmazható akár arcon és szemkörnyéki területeken is.

Használata: Nyomj a kezedbe két, három pumpálásnyi adagot és a szakálladdal együtt az arcodat is jól mosd meg.