Guáva natúr sampon

3.990 Ft

A közönséges guáva vagy egyszerűen csak guáva (Psidium guajava) a mirtuszfélék (Myrtaceae) családjába tartozó guáva (Psidium) növénynemzetség egyik faja. Nagyobb cserje vagy kisebb fa, melyet gyümölcséért – amit szintén guávának neveznek – termesztenek. (Wikipedia)
Ezzel a samponok új generációját teremtettük meg, hogy bebizonyítsuk nektek: a sör sampon helyett is tudunk fantasztikus hatású, tulajdonságú és nem utolsó sorban illatú sampont készítsünk nektek.
Sőt: egy haj és – fejbőrápoláshoz klinikailag kifejlesztett újdonságot is felhasználtunk melynek használata megszüntetheti a haj korpásodást és elősegíti a még ép hajtüszők regenerálását, így elősegítheti a haj növekedést olyan területeken is, ahol már nem növekedett haj jó ideje.

Részletek alább!

Hajvitamin“.
Amikor először olvastuk, mi is meglepődtünk, de csak addig, amíg el nem kezdtük használni. A szakértők szerint a Guavából készített főzet rendszeres használata teljesen megszüntetheti a kóros hajhullást, és serkenti a hajtüszők növekedését. Hatásmechanizmusának fő oka, hogy igen magas a B-vitamin tartalma, mely az egyik legerősebb „hajvitamin”. Továbbá érett termése C-vitaminban és pektinben is gazdag, de a legfontosabb, hogy samponunk összetevőinek a különlegessége az, hogy képes a vizet a hajvégekig szállítani száraz hajon is, így megvédve a gyors kiszáradástól és töredezetté válástól, továbbá a fejbőr viszketését is jelentősen csökkentheti klinikai vizsgálatokkal alátámasztva.

Reduktáz enzim blokkoló hatóanyag (a tesztoszteron csökkenésével együttjáró folyamat megfordítására), ami klinikailag bizonyítottan megszüntetheti a haj korpásodást és elősegíti a még ép hajtüszők regenerálását, így elősegítheti a haj növekedést olyan területeken is, ahol már nem növekedett haj jó ideje.

A termék SLES, SLS, szulfát, szilikon, parabén mentes natúr kozmetikum.

Használat:
Oszlasd el a nedves hajon, masszírozd be a fejbőrbe lágyan, majd öblítsd le. Szükség esetén ismételd meg a hajmosást, második felvitelnél jobban habzik. Akár naponta is használható.
Figyelem!
Kerüld a szembe kerülést, ha ez mégis megtörténik bő vizzel öblitsd ki.
A sampon illóolaj tartalma miatt allergiás reakciókat válthat ki az arra érzékenyeknél. Ezért kérjük fokozottan és körültekintéssel olvasd el az összetevők (INCI) felsorolást. A sampon vonzó illatú, de szájba venni, lenyelni nem szabad!

A termék 500ml.