Folyékony Szappan + Tusfürdő Zöld Tea illattal

3.790 Ft

A kávé helyett keresel valami frissítőt? A Zöld Tea csodás hatásai közül – a jellegzetes illatán felül – az egyik a magas koffein tartalom, amely nem csak a testedet, de a szellemedet is serkenti! Réges – régen a teákat gyógynövényekként használták, a Zöld Teának az egyik legfőbb tulajdonsága is ebből származik: begyüjtése után gőzöléssel megakadályozzák az erjedési folyamat megindulását, így sokkal több antioxidáns marad benne.
Szencsa („gőzölt tea“, japánul: 煎茶), a leggyakrabban fogyasztott tea Japánban, három eltérő szüreti időben szedve különböző minőségben készül.

Natúr termék, ingyen szállítjuk őt is.

Részletek alább!

Folyékony Szappan + Tusfürdő, amit ki kell próbálni, mert nem csak az illatta finom (zöld tea), hanem úgy lett kifejlesztve, hogy az erősen igénybevett bőrre is ajánljuk.

Próbáld ki ezt a 2:1-ben termékünket, mely a legújabb kori teszteknek és a magas minőségű alapanyagok felhasználásának köszönhetően a tisztálkodást hatékonyan segíti. Sőt, nem csak a kezedre használható, ha éppen a fürdőkád szélén hagytad, akkor fürödhetsz is vele, nem fogja kiszárítani a bőrödet.

Nem utolsó sorban a Zöld Tea csodálatos és sokrétű hatásának köszönhetően csökkentheti a bőr allergiás (viszketés a fürdés után) reakcióit.

Tartalmaz még:
– ásványi anyagokat;
– vitaminokat;
– illó anyagot.

A termék 500ml-es kiszerelésben kapható, a megrendelés ára egy termékre értendő.